Ние вярваме, че философията на всеки бизнес е в желанието, таланта и целеустремеността. Така постоянно държим във фокуса на внимание основната си цел, а именно да създаваме качествена аудиопродукция. За това е необходимо познание, умение и разбиране нуждите на клиента.
 

KATRA Records е звукозаписно студио, специализирано в производството на рекламни аудиоклипове и продукция, предназначена за радио индустрията. Студиото е оборудвано с дигитална техника от най-висок клас. Продуктите се отличават с високо качество, гарантирано от цифровата среда, в която се записват, обработват и тиражират. 

KATRA Records работи с повече от 2000 клиенти местни, национални и интернационални. През 1996г. студиото продуцира и синдикира за територията на България Световната класация,  The World Chart Show една продукция на Radio EXPRESS, L.A. Тази четири часова представителна извадка на най-слушаната музика в целия свят се излъчваше едновременно в 29 радиостанции в България. Официалното демо на The World Chart Show, което се разпространява в целия свят, е на български с гласовете на основните водещи Ани Савчева и Петър Севов. 

Специално за рекламните клипове осигуряваме подходящи, познати и известни гласове, авторска музика и оригинален текст. Студиото разполага с богата фонотека от ефекти и продукционни елементи. За текстовете, художественото оформление, микса и звученето се грижат екип от специалисти, познати в радиобизнеса, рекламната и маркетингова дейност.

ОБОРУДВАНЕ:
 

Recording/Mixing console/MTC/MIDI
Soundcraft Ghost 32x32x8x2

 

www.soundcraft.com

24bit/192KHz Digital Audio Workstation
Soundscape MX4 128ch MADI
SSL Alpha-Link MADI AX
Soundscape 32/16
Mixtreme 192
 

 

www.solidstatelogic.com

Digital Mainframe/Multi FX Processor Sampler/Multiband Dynamics
t.c.electronic M5000 MD2
t.c.electronic P2 Level Pilot

 

www.tcelectronic.com

DAT decks:
Fostex / Tascam / SONY

 

 

CD Players
AKAI / TEAC / Technics

 

 

CD Recorders
TEAC / Yamaha

 

 

MD Recorders
Tascam / SONY

 

 

Tape Decks:
AKAI / AIWA

 

 

Monitor Amplifiers
Accuphase / Rotel / UHER / APHEX

 

 

Monitor Speakers
JBL / Dynaudio / Yamaha

 

 

Headphones
Fostex / Sennheiser / SONY

 

 

Microphones
audio-technica AT4050/CM5, SHURE SM7, SM58, EV RE/20, Sennheiser MD 441U, RODE, Microtech Gefell, AKG, sE